Skip to content Skip to footer
AKCIJA!

24 ur v džungli

20.18  z DDV

Strip, v katerem dvojčka Ellie in Danny mlade bralce popeljeta v osrčje bornejskega deževnega gozda.

Prevedel: Boštjan Gorenc

Dodatne informacije

Opis

24 ur v džungli je četrti strip v zbirki 24 ur, ki je namenjen osnovnošolcem, zlasti tistim, ki jih zanima naravoslovje. Otroci se seznanijo z delom raziskovalcev na raziskovalnem taboru v džungli, spoznajo pester rastlinski in živalski svet, ogrožene vrste, nevarnosti, ki prežijo od vsepovsod ter se zavejo, da je zaradi krčenja deževnega gozda ogrožena tudi njegova biotska pestrost.

Za hudomušnost prevoda je poskrbel Boštjan Gorenc, za njegovo strokovnost pa Tinka Bačič, univerzitetna diplomirana biologinja in doktorica znanosti s področja biologije.

Avtor: Lan Cook
Ilustratorka: Stacey Thomas
Format: 255 x 190 mm
Obseg: 64 barvnih strani
Vezava: trda
ISBN:978-961-6864-76-3
Cena: 26,90 EUR

Maja Črepinšek (revija Moj malček)
Strip, ki sta ga ustvarila Lan Cook in Stacey Thomas na podlagi zasnove Toma Ashtona Bootha in Owena Lewisa, bo navdušil mlade ljubitelje narave z zabavno, a hkrati tehtno in poučno vsebino ter zelo prikupno vizualno podobo. Strokovni pregled prevoda je opravila dr. Tinka Bačič. Zelo toplo priporočam! ” Celotno objavo si oglejte tukaj.

Katja Plohl (IG profil @zvedavcek, 30. marec 2023)
“Stripi niso zanimivi le sinu, ampak tudi nama z možem, zato jih še z večjim veseljem sinu prebirava znova in znova 😁. Kljub temu, da vsebujejo res ogromno podatkov in znanstevih dejstev, stripi niso suhoparni. Podatki so podani na zabaven in šaljiv način skozi zgodbo. Lahkotno in zabavno branje, ki ga z velikim veseljem priporočamo naprej!” Celotno objavo si oglejte tukaj.

 

24 ur v džungli
20.18  z DDV