Skip to content Skip to footer

Nevidni fant

21.90  z DDV

Zgodba o nevidnem fantu pokaže, kako lahko drobna dejanja otrokom pomagajo, da se počutijo sprejete, in jih spodbudijo, da vzcvetijo. Starši, učitelji, vzgojitelji in svetovalni delavci bodo v slikanici Nevidni fant našli vrsto iztočnic za rahločuten pogovor o potrebah manj glasnih otrok.

Prevod: Tina Mahkota

Dodatne informacije

Ni na zalogi

Opis

Simon je fant, ki ga nikoli nihče ne opazi in ne povabi v skupino za igro, šport ali rojstni dan … Celo učiteljica ga v razredu komaj kdaj opazi. Vse dokler ne pride v razred novi sošolec. Simon je prvi, ki lepo sprejme novega sošolca. Ko se fanta povežeta še pri skupnem šolskem projektu, Simon nenadoma zažari.
Zgodba, ki sta jo ustvarili znana pisateljica in predavateljica Trudy Ludwig ter večkrat nagrajena iluistratorka Patrice Barton, pokaže, kako lahko drobna dejanja otrokom pomagajo, da se počutijo sprejete, in jih spodbudijo, da vzcvetijo. Starši, učitelji, vzgojitelji in svetovalni delavci bodo v slikanici Nevidni fant našli vrsto iztočnic za rahločuten pogovor o potrebah manj glasnih otrok.

Avtorica: Trudy Ludwig
Ilustracije: Patrice Barton
Prevod: Tina Mahkota
Format: 220 x 285 mm
Obseg: 40 barvnih strani
Vezava: trda
ISBN: 9789616864411
Cena: 21,90 EUR

 

 

Mnenje o knjigi:

Urška Bračko (Booknjiga, 29.11.2020)
“Nevidni fant je ena mojih ljubših slikanic prejšnjega leta. Zgodba malčke nauči, da je treba sprejemati vse otroke in ljudi, ne glede na to, če so malo bolj tihi ali jedo drugačno hrano. Nosi tudi odlične iztočnice za vzgojitelje in učitelje, na koncu so dodane iztočnice za pogovor.” Celotno objavo si oglejte tukaj.

Anja Kurent, BA pth.,spec. psihoterapije, preBeri in poGlej
“Slikanico Nevidni fant bi uvrstila med terapevtske knjige, saj odpira široko paleto tem, o katerih lahko preko zgodbe spregovorimo. Primerna je tudi kot pripomoček za delo vzgojiteljev, pedagogov, terapevtov in mladinskih delavcev, ki se srečujejo z ranljivimi skupinami.”

Nevidni fant
21.90  z DDV

Ni na zalogi