Skip to content Skip to footer

Mogočni Stari hrast praznuje rojstni dan

27.95  z DDV

Mogočni stari hrast je medvedkovo najljubše drevo v gozdu. Ko medvedek izve, da bo hrast praznoval častitljivih 500 let, se odloči, da mu bo s svojo gozdno druščino pripravil posebno zabavo.

Prepesnila: Jelena Isak Kres
Prevedla: Maša Jazbec

Dodatne informacije

Opis

Otrok skozi medvedkovo prvoosebno pripoved v rimah spoznava značilnosti letnih časov in potek priprav na rojstnodnevno slavje. Otrok lahko knjigo bere sam ali s pomočjo odraslega. Na vsaki strani je kratka pesmica, ki pripoveduje o pripravah in praznovanju rojstnega dne Starega hrasta, potem pa sledijo zelo podrobni opisi ilustracij, ki jim mora otrok pozorno prisluhniti ali jih samostojno prebrati, nato pa v izjemno bogato ilustrirani slikanici, polni drobnih detajlov, poiskati več kot sto stvari. Slikanica krepi otrokovo pozornost in koncentracijo ter ga nauči tudi nekaj pomembnih dejstev o drevesu. Ponuja pa tudi kopico idej za pripravo prave gozdne zabave.

Avtorica: Rachel Piercey
Ilustratorka: Freya Hartas
Format: 25.6 x 31 cm
Vezava: trda
Obseg: 40 strani
ISBN:978-961-6864-87-9
Cena: 27,95 €

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mogočni Stari hrast praznuje rojstni dan”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mogočni Stari hrast praznuje rojstni dan
27.95  z DDV