Prijava


KLUB PEDENJPED

PDFnatisniE-pošta

1. Včlanitev v klub Pedenjped je brezplačna in neobvezujoča. Lahko se včlanite:

- ob postopku nakupa v spletni knjigarni na www.grafenauer.si (v obrazcu označite, da želite postati član kluba),
- da nam pošljete e-sporočilo na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
- telefonsko ali po faksu z izjavo o pristopu v klub Pedenjped na 01 519 2000.

2. Član lahko iz kluba Pedenjped izstopi kadarkoli, in sicer tako, da o tem pisno obvesti podjetje Grafenauer založba, d.o.o. na poštni naslov: Ane Ziherlove 4, Ljubljana ali preko e-pošte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

3. Članom Kluba Pedenjped pripada 10-% popust na vrednost naročila knjig. Izjema so lahko prednaročniške ponudbe ali prodajne akcije. Popust ne velja za potrjene učbenike! Na stroške dostave popusta ne priznamo.  Popusti se ne seštevajo.

4. Če nakup preseže 25,00 EUR, stroške pošiljanja za člane Kluba Pedenjped nosi prodajalec. Nečlanom kluba pa ne glede na znesek naročila stroške pošiljanja 3,00 EUR prištejemo k računu.

5. Član kluba Pedenjped lahko popuste in ugodnosti uveljavlja na naslednje načine:

- pri nakupu preko spletne knjigarne na www.grafenauer.si
- z elektronskim naročilom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,
- s telefonskim ali faks naročilom na sedež založbe na tel./faks št. 01 519 2000

6. S članstvom dobite tudi možnost sprotnega obveščanja o novih izdajah in drugih dogodkih založbe Grafenauer.

7. Otroško revijo Pedenjped vam lahko v elektronski obliki (pdf-format) brezplačno pošiljamo ob vsakokratnem izidu na vaš e-naslov, če to želite in označite v spletni obrazec ob vpisu v klub.

8. Člani kluba bodo imeli ob koncu leta možnost nakupa presenečenja s 50-% popustom.

9. Vaše osebne podatke hranimo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam. Član dovoljuje, da založba Grafenauer vodi, vzdržuje in upravlja z osebnimi podatki člana. Založba Grafenauer se zavezuje, da bo s podatki o članih ravnala v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov ter jih v nobenem primeru ne bo posredovala tretji osebi. Članom pripadajo tudi vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

10. Pri nakupih prek spletne prodajalne Grafenauer založba, d.o.o., tudi za člane veljajo pravila in pogoji nakupovanja.

kekec 01

pedenjped_se_igra

gumb_klub_pedenjped

galerija pedenjped

pedenjped nagrajuje

Naj ti povem

NOVO

video vsebine

naslovnica zdr.nega

seznam video vsebin

klub_pedenjped_right

GRAFENAUER založba, d. o. o.
Vodnikova cesta 252
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon.: 01 519 2000
                030 300 199