Prijava


SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

PDFnatisniE-pošta

Nakup je dovoljen le osebam, starejšim od 18 let, mlajše osebe nakupa ne morejo izvesti oz. ga lahko izvedejo njihovi starši ali skrbniki.

Način plačila
Kupci lahko naročilo plačajo po povzetju ali po predračunu.


Varstvo osebnih podatkov
Za nakup je potrebna registracija, ki jo kupec opravi na strani. Kupec mora ob registraciji navesti svoje osebne podatke ter telefonsko številko, na kateri je dosegljiv. Podjetje Grafenauer založba, d.o.o. se zavezuje, da teh podatkov ne bo posredovalo tretji osebi v promocijske ali druge namene brez pisnega dovoljenja stranke. Osebni podatki so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-pop.) in Zakonu o varstvu potrošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03). Podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). Podatke bomo posredovali le ponudniku poštnih storitev za namen odpreme pošiljke.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih spletna trgovina zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine www.grafenauer.si.


Postopek nakupa
•    Ob registraciji si obiskovalec izbere uporabniško ime ter geslo. Pri prijavi mora obvezno vnesti svoj delujoči naslov elektronske pošte. Z registracijo kupec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.
•    Kupec nato iz spletne trgovine izbira izdelke in jih dodaja v košarico. V košarici ima možnost spreminjanja količine in vrste izdelkov ali odstranitve artikla. Po končanem postopku izbire, klikne na »blagajno« in izbere naslov dostave pošiljke, potrdi način odpreme blaga ter morebitne dodatne opombe.
•    Kupec potrdi naročilo. •    Izpiše se naročilo, ki ga kupec prejme na svoj elektronski naslov. •    Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali točnosti dobave pokliče kupca na njegovo
kontaktno telefonsko številko. •    Ponudnik v roku 3 dni blago pripravi in odpošlje kupcu. •    Ponudnik izstavi predračun ali račun in ostalo dokumentacijo v skladu z obstoječo
zakonodajo. Ponudnik kupcu izda račun, z razčlenjenimi stroški. Vsa navedena dokumentacija je hranjena na poslovni enoti podjetja ponudnika na Ane Ziherlovi 4, Ljubljana, kjer jo lahko kupec dobi na vpogled.


Cene
Vse cene so navedene v evrih (Eur) in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).


Veljavnost ponudbe
Ponudba velja do spremembe, objavljene v splošnih pogojih nakupovanja. Vrednost ponudbe je enaka ceni v košarici.


Popust za člane kluba Pedenjped v spletni trgovini

Članom Kluba Pedenjped pripada 10-% popust na vrednost naročila knjig. Izjema so lahko prednaročniške ponudbe ali prodajne akcije. Na stroške dostave popusta ne priznamo.
Popusti se ne seštevajo. Popust ne velja za potrjene učbenike!


Dostava in dobavni rok
Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 11:30 ure, bodo običajno oddana še isti dan oz. v največ 3 delovnih dneh. Končna dobava je odvisna od ponudnika kurirskih oz. poštnih storitev, običajno 1 do 2 delovna dneva po oddaji naročila.

Naročnik plača stroške dostave (3 Eur) skupaj s plačilom v spletni trgovini www.grafenauer.si naročenih izdelkov po povzetju ali po predračunu.

Ob prejemu dostavljenega blaga prejmete originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na strani www.grafenauer.si

Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.
Pri kupcih, katerih naročilo bo ob dostavi zavrnjeno ali ne bo sprejeto (oz. prevzem iz kakršnega koli razloga ne bo izveden), bo pošiljka vrnjena pošiljatelju.


Stroški dostave
Stroški dostave znašajo 3,00 Eur. Za zneske nakupa nad 25,00 EUR stroške dostave za člane Kluba Pedenjped nosi prodajalec. Nečlanom kluba pa ne glede na znesek naročila stroške pošiljanja 3,00 Eur prištejemo k računu.


Vračila
Kupcu pripada pravica, da v roku 15 dni po prejemu blaga podjetju Grafenauer založba, d.o.o. sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo za to potrebno navesti razloga. V tem primeru kupec nepoškodovan izdelek pošlje v originalni embalaži na svoje stroške na naslov podjetja Grafenauer založba, d. o. o., Vodnikova cesta 252, 1000 Ljubljana. Založba bo kupcu blago zamenjala z drugim oziroma vrnila že plačano kupnino.
Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga.


Reklamacije
Rok za reklamacijo je 8 dni od prejema blaga. Reklamacije sprejemamo po telefonu na tel. št. 01/519 2000 ali pisno na naslov Grafenauer založba, d. o. o., Vodnikova cesta 252, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .


Pristojnost sodišča
Morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bosta mogli doseči, bo spore reševalo stvarno pristojno sodišče v Ljubljani po pravu Republike Slovenije.

kekec 01

pedenjped_se_igra

gumb_klub_pedenjped

galerija pedenjped

pedenjped nagrajuje

Naj ti povem

NOVO

video vsebine

naslovnica zdr.nega

seznam video vsebin

GRAFENAUER založba, d. o. o.
Vodnikova cesta 252
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon.: 01 519 2000
                030 300 199